Beoordelingen van Brasserie De Koperen Kees Sneek

Recente recensies van Brasserie De Koperen Kees Sneek

5 sterren na 20 reviews

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een druk dagje eten thuis laten bezorgen! Heerlijk om ook thuis te kunnen genieten van de kookkunsten van Leo. We komen snel weer langs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging on-point en super lekker gegeten voor een schappelijke prijs! Hopelijk blijven jullie deze bezorgservice zo doorzetten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Zolang het haalbaar is, gaan we er zeker mee door. Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP ZOALS ALTIJD

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, leuk zeg. Bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- handig bestelformulier. - ik had aangegeven 'bezorgen zo snel mogelijk'. Ideaal dat je vervolgens een tijdindicatie per mail ontvangt. - snelle bezorging. - heerlijk eten! Top! Geen verbeterpunten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat leuk! Bedankt voor de complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

VIJF -sterren kwaliteit.KK slaat alles-simply the best!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, dat klinkt goed! Bedankt! Graag tot een volgende keer.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom weer heerlijk!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Heel fijn. Bedankt voor de mooie beoordeling! :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het leuk om thuis 'uit eten' te gaan. Zag er allemaal goed en vers uit. We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Bedankt!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Asperges met zalm. Aanrader!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie recensie. Graag tot een volgende keer!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie beoordeling! Bedankt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van alle heerlijkheden! En er was meer dan voldoende, vandaag smullen we er ook nog van😁 Hulde!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Hoe lekker is dat?! :) Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het niet zo op “Thuisbezorgd”,kwaliteit meestal onvoldoende. Koperen Kees is DE uitzondering maakt waar wat ze beloven:Absoluut TOP en heel betaalbaar!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat een mooie review! Heel fijn te horen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Al meerdere malen besteld bij de Koperen Kees en elke keer is het eten erg lekker. Het 3 gangenmenu waarbij je het hoofdgerecht thuis zelf volgens de eenvoudige instructies kan opwarmen is elke keer erg goed. Maar ook de vis platter was een succes!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat leuk! Bedankt voor de mooie beoordeling! :)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Heerlijk uitgebreide maaltijd gekregen

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Lekker mals vlees en meer dan voldoende.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Worden we blij van!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden met de kwaliteit van het eten. Eten thuis laten bezorgen. Op tijd. Tournedos was zeer mals en op smaak. Gaan op basis van deze ervaring zeker het restaurant ook bezoeken.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. We zien u vanaf juni ook graag in ons restaurant! Al gaan we eerst ook door met bezorgen/afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was weer top

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn te horen dat het goed gesmaakt heeft!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ontzettend lekker! Alleen jammer dat er bij de asperges geen kriel en ei zat.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Oeh, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses dat we die vergeten zijn. We maken het graag nog een keer goed!