Beoordelingen van Brasserie De Koperen Kees Sneek

Recente recensies van Brasserie De Koperen Kees Sneek

5 sterren na 122 reviews

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden, lekker gegeten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen dat u lekker gegeten heeft! Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel keus. We bestellen het koud en kunnen het eten wanneer we willen. Smaakt zoals in het restaurant. Verse salade erbij. Alles in handige bakjes en dus heel makkelijk te verwarmen. Top kwaliteit. Wij zijn al verslaafd in korte tijd.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk om te lezen dit! Heel erg bedankt! :)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de kipstoof en vegan burger besteld. Het smaakte echt heerlijk. Complimenten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de complimenten! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm en biefstukpuntjes waren zalig! Altijd ruim genoeg en lekkere verrassende smaken. Zelfs de kipnuggets voor de kids zijn top! Jullie staan op 1!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, wat leuk zeg! Bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar het verkeerde voorgerecht was geleverd en er was een deel niet geleverd.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Oeh, dat klinkt alsof er iets heel erg niet goed is gegaan! Ik neem even persoonlijk contact met u op.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten een telefoontje of er echt niets bij de schnitzel moest qua saus. De fout ligt bij ons, geen saus ingevuld maar bij een schnitzel is dat raar. Dacht namelijk dat de champignons er zo wie zo bij zouden zitten. Verder lekkere goulash.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Och, wat sneu voor u zeg! Sorry! Eerlijk gezegd hebben we er geen tel over nagedacht, om er achteraan te bellen. Er zijn wel meer die het liever zonder saus eten. Volgende keer gewoon even bellen hoor, dan komen we het alsnog brengen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes! Fijn dat jullie altijd ruime keuze hebben in vega eten. De burger en zoete aardappel friet waren lekker! was lekker! Ook de spareribs heerlijk met ook nog een grote zak friet en sausjes! Grote porties , we hebben genoten, zoals we van jullie gewend zijn!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat een geweldige recensie! Worden we blij van. Heel erg bedankt!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Enorm grote porties, dus zorg dat je goede trek hebt!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Haha. Thnx voor de tip. ;) Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft het zin even op te warmen in de oven ?Kan dat ? Het was prima eten, super !

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ik begrijp niet helemaal wat u bedoeld. Of hadden we er per ongeluk een instructie bij gedaan, terwijl het al warm was? Goed te horen dat het lekker gesmaakt heeft!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd Royale porties duidelijke instructies en vooral erg smakelijk!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor deze mooie recensie! Fijn om te horen dat het naar wens is geweest

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat we al hadden verwacht: kwalitatief goed en heerlijk eten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, wat leuk zeg. Fijn dat jullie lekker gegeten hebben. Bedankt!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies bezorgt op de aangegeven tijd. Eten was heerlijk en goed bereid. De biefstukpuntjes waren mooi medium gebakken en goed warm wat betekent dat bereiding en bezorging goed op elkaar afgestemd was.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie recensie. Bedankt! Graag tot een volgende keer.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar om af te halen. Heerlijk gegeten! Ook ruim voldoende voor een persoon. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima, ruim voldoende en niet te duur. I. v. m. de corona-toestand laten we regelmatig iets thuisbrengen. Nog nooit geen spijt van Koperen Kees gehad.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk om te horen zeg. We komen graag weer! ;) Bedankt en tot ziens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker klaargemaakt , keurig bezorgd , uitstekend gesmaakt

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles in overvloed. Een aanrader!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk. Bedankt! Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer als vanouds Fantastisch lekker. Bedankt

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat leuk om te horen. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de juiste tijd bezorgd. Lekker gegeten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen. Bedankt!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Dank je wel

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Jullie bedankt! ;) Fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft. Graag tot ziens

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! :)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en meer dan voldoende!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

3 sterren is wat aan de zuinige kant. maar 4 sterren vonden we te veel. er is ruimte voor verbetering: in vegetarische stoofpot overheerste de camembert/brie, had bijvoorbeeld wat noten en/of paddenstoelen kunnen gebruiken. sla in garnalensalade met avocado is overbodig, voegt niets toe. sla als bijgerecht werd geleverd zonder dressing! monchoutaart en tartaar voorgerecht waren prima. service was goed. bestelling stond klaar en eten was makkelijk warm te maken.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de feedback, nemen we mee! Onze reactie : de vega stoof hadden we eigenlijk wel zo bedoeld ook. Zijn zelf dol op camembert. Maar inderdaad, noten zou er ook goed bij passen. Garnalen voorgerecht hebben we ook zo bedacht. Zullen er even kritisch naar kijken. Salade zonder dressing vinden we zelf ook een no-go. Dank voor laten weten. Hebben iedereen gelijk op scherp gezet. (reageer nu pas, maar hadden de beoordeling wel snel gelezen) We hopen dat u nog eens terug komt voor een herkansing. Met vriendelijke groet, Leo & Atsje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten, geweldige smaken en mooi vers allemaal. Zeker niet te weinig en mooi op tijd bezorgd. Zien naar volgende keer weer uit!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat een mooie beoordeling. Bedankt!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. en ruim voldoende!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen. Bedankt!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Zoals het altijd bij jullie is, echt genieten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat fijn om te horen. Heel erg bedankt!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk als altijd! Nu niet in het restaurant maar perfect verzorgd. Veel dank!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Heel graag gedaan. Jullie bedankt voor het bestellen. ;) Graag tot een volgende keer.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was heel lekker. Alleen de salade een beetje aan de zoete kant misschien. Alles lekker warm en nog vers bij thuiskomst. Moeilijke tijden voor restaurants, respect voor het aanpassingsvermogen.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Aah, bedankt voor het respect! Fijn te horen dat het goed gesmaakt heeft. Graag tot ziens.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de diverse voor en hoofd gerechten. Vol van smaak en warm. Uitstekend alternatief! Toch zullen we blij zijn voor jullie en voor ons als we weer bij jullie mogen eten😂

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Haha. Daar zouden wij ook heeeeel erg blij van worden. Nu al zin in! :) Fijn dat het allemaal wel gesmaakt heeft. Graag tot snel.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was ongelofelijk lekker. Goede kwaliteit en heel veel smaak. Echt waar voor je geld! De kipcurry en de bbq plaat zijn aanraders. Smakelijk eten gegarandeerd!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk zeg. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk thuis gegeten! Complimenten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en wat ‘n fantastisch gebaar om ons ‘n fles wijn kado te doen! Hartelijk dank hiervoor!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Graag gedaan! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten wederom! Alles is lekker, en het voelt als een feestje

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! We houden van feestjes ;) Bedankt en graag tot de volgende keer!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer dik in orde! Ga zo door!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Bedankt! :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes Leo & Atsje

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima en zeker genoeg. Het was er lief dat jullie nog een aanvulling brachten na een opmerking van mijn dochter. Dank je wel daarvoor, dat was echt niet nodig. Goede jaarwisseling en een voorspoedig druk en gezond 2021

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Jah, we dachten zelf ook dat het wel genoeg zou zijn, maar houden graag iedereen tevreden! :) Bedankt voor de beoordeling. En een liefdevol en gezond 2021 gewenst!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt top! De kalfswang smelt op je tong. En meer dan genoeg!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie beoordeling zeg! Bedankt en fijne jaarwisseling alvast!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het driegangenmenu was heerlijk. Super voorbereid, we hoefden zelf bijna niets meer te doen qua bereiding. Kortom, top, een echte aanrader. We hebben genoten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen. Bedankt! :)

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Alles warm en goed verpakt. Heerlijk gegeten. Burger was perfect.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk. Fijn te horen. Bedankt en graag tot een volgende keer!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uw verzoek is wel ietsje voorbarig, de bestelling wordt als het goed is pas tweede kerstdag afgeleverd! We werden wél vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!😂

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Haha. Ja, sorry, geautomatiseerd bericht, omdat je met dit systeem eígenlijk alleen maar voor dezelfde dag kunt bestellen. We zullen ons best nog even doen voor de kerstdagen! ;)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, gulle porties en met zorg ingepakt en gebracht.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie beoordeling! Bedankt en graag tot een volgende keer.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen dat u heerlijke gegeten heeft. Bedankt en graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! :)

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld soepje, lekkere broodjes

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen. Tot een volgende keer!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, bezorging goed

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen. Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd zeer te spreken maar de vis plank was een grote tegenvaller.. Vis leek niet vers en kwaliteit/prijs niet in verhouding. kwamen bijna 40 min na bezorgtijd aan. Voor 32 euro echt onder de maat.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat jammer dat de visplatter tegen viel! Inmiddels hebben we via een andere weg contact gehad en denk ik dat we tot een mooie oplossing zijn gekomen. Nogmaals excuses en graag tot een volgende keer.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Heerlijke smaaksensaties:)

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Dat horen we graag. Bedankt en graag tot een volgende keer.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op de afgesproken tijd. Heerlijke maaltijd.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen dat het u lekker gesmaakt heeft. Bedankt voor het laten weten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, kwaliteit was prima. Gaan we snel weer doen.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Bedankt voor de mooie recensie. En tot snel dan ;)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Een aanrader.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt ontzettend lekker gegeten, ik raad dit iedereen aan! Snelle service, goed verpakt, prima prijzen... Kortom: perfect!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat leuk zeg! Bedankt voor het aanraden. Graag tot een volgende keer.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten van jullie afhaalgerechten. Ditmaal Stoofvlees (wld) en de Veganburger. Van alles was weer ruim voldoende aanwezig en van goede kwaliteit! We hebben weer heerlijk gegeten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen dat het weer heerlijk gesmaakt heeft. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed en warm en netjes verpakt. En belangrijk, erg lekker👍

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Fijn te horen dat het lekker gesmaakt heeft! Graag tot een volgende keer. :)

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten! Al eerder besteld, gaan we zeker vaker doen!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk. Goed te horen. Graag tot een volgende keer dan!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn parelhoen rouleau vond ik wat tegenvallen. Weinig smaak .Kan gebeuren. Bijgerechten prima. Raviolie was goed. Toetje was heel erg machtig (vooral de bodem) Verder wel lekker.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ach, wat jammer dat de parelhoen niet helemaal naar wens was. Excuses. We hopen het snel een keer goed te mogen maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed gegeten en bestellen gaat erg gemakkelijk via de site

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn te horen dat alles naar wens is geweest!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd: heerlijk. Jammer dat het vlees al aardig was afgekoeld. Lastig om dat op temperatuur te houden. Misschien nog iets extra isoleren? Oh ja, het lukte ons weer niet om op de site het menu te downloaden. Menu bekeken via optie direct bestellen.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ach, wat zonde dat het vlees al afgekoeld was. Goed dat u het zegt, we zullen het in de gaten houden. Lukt het ondertussen wel al om het menu te downloaden? Graag tot een volgende keer!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten vanavond. Het eten werd op tijd bezorgd en was nog lekker heet. Ruime porties en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar te veel. Te veel patat, te veel groente en bij producten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Excuses dat het teveel was. We hopen dat u nog het een en ander heeft kunnen bewaren voor een volgende dag. Goed te horen dat het lekker gesmaakt heeft. Bedankt! Graag tot de volgende keer!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service! Heerlijk eten en omdat de levering iets op zich liet wachten hebben we er een dessert bij gekregen. Super bedankt.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat leuk zeg. Graag gedaan. We hopen dat jullie er nog lekker van hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het team van Koperen Kees heeft stipt op tijd een heerlijk diner bij ons thuisbezorgd. Hopelijk kunnen we snel weer in het restaurant van een diner genietengenieten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, wat leuk! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hopen ook dat we snel weer onze deuren mogen openen om u te mogen verwelkomen! Tot snel! :)

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goed geregeld bij het afhalen, kwaliteit helemaal top!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen! Bedankt!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de beoordeling!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de beoordeling! :)

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En wat veel groente😁 Heerlijk! De gelukspoppetjes zijn elke keer ook heel leuk 😊

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Zo horen we het graag natuurlijk! Bedankt en graag tot een volgende keer!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Dankjulliewel! :)

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, meer dan genoeg en op tijd geleverd! Top 💫

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Daar worden we blij van! Bedankt en graag tot ziens.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor deze mooie beoordeling!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*-+°95

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! :)

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij afhalen van onze bestelling, de Ravioli en de BBQ-platter, voelde ik het al.. Dit gaan we niet op krijgen! Een heerlijk gevulde tas met perfect vlees, lekkere Ravioli, goede dikke frieten en heerlijke bijgerechten. Absoluut een aanrader!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie aanrader! Fijn te horen dat u lekker gegeten heeft. Bedankt en graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt supersupersuper, wij hadden een Lazy Sunday Lockdownbox. Wat een feest... niet door vertellen hoor😋

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Haha. Hier worden we blij van! Heel erg bedankt! :)

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! :)

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, heerlijk gegeten voldoende, zat zelfs een lekker sausje bij en extra rijst. kan iets warmer het toetje ( kleintje zoeternij) had het wat te warm gehad en 1 van de onderdelen is niet zo geschikt om te vervoeren

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de feedback. Fijn dat het verder lekker gesmaakt heeft. Graag tot een volgende keer!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke boeuf Bourguignon en pompoensoep.! Precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen. Bedankt! Graag tot ziens

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging en eten. Ik vind het altijd zo lekker en hebben ondanks de maatregelen toch lekker kunnen eten voor een verjaardag! Mijn favoriet blijft echt de steak tartaar!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn dat u zo toch nog een verjaardag heeft kunnen vieren! Bedankt voor de mooie beoordeling, Graag tot een volgende keer!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, bedankt! Graag tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke creatieve gerechten, intense smaakbeleving en tot in de puntjes verzorgd. Enthousiaste ondernemers,

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Nah, wat lief! Heel erg bedankt voor deze mooie recensie. Tot een volgende keer. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! Graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, met goede handleiding konden we het 4 gangen weekmenu zelf afmaken. Meer dan genoeg en vooral heel lekker.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen dat het allemaal gelukt is! Én dat het goed gesmaakt heeft natuurlijk. ;) Bedankt en graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk, kwaliteit op niveau.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, wat leuk. Bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld. Stipt op tijd werden de heerlijkheden afgeleverd! Een aanrader.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Bedankt voor het aanraden! Fijne dag nog en tot een volgende keer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en goed verzorgd!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor het laten weten! Worden we blij van. Graag tot een volgende keer.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de beoordeling, Graag tot een volgende keer!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (combi platter). We bestellen hier vaker en het is áltijd heerlijk! Er wordt veel aandacht besteed aan hoe de bestelling eruitziet en de bezorging is vriendelijk en keurig op tijd. Top!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, we zijn er even stil van, maar zo horen we het graag natuurlijk! Heel erg bedankt! Tot een volgende keer. :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn! Bedankt voor de mooie beoordeling!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, wat fijn te horen. Bedankt! :)

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! En wat een hoeveelheid! Hier kunnen we morgen nog van eten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Maklik te bestellen, prima fersoarge, treflik miel iten. Wy ha thús út iten west.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te hearren. Tige tank. Oant sjen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! Graag tot ziens.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten! Bezorging mooi op tijd!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie beoordeling! Bedankt. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg! Bezorging was netjes en mooi op tijd.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen. Bedankt! :)

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top en vers!! Aanrader voor iedereen

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor het aanraden! :)

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt! Goed om te horen! :)

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke mosselen, ruim voldoende met een heerlijke salade, frietjes en sausjes en zelfs nog brood met kruidenboter. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Zo horen we het graag natuurlijk! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch gegeten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen! Bedankt!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een druk dagje eten thuis laten bezorgen! Heerlijk om ook thuis te kunnen genieten van de kookkunsten van Leo. We komen snel weer langs!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Super leuk! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging on-point en super lekker gegeten voor een schappelijke prijs! Hopelijk blijven jullie deze bezorgservice zo doorzetten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Zolang het haalbaar is, gaan we er zeker mee door. Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP ZOALS ALTIJD

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Ah, leuk zeg. Bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- handig bestelformulier. - ik had aangegeven 'bezorgen zo snel mogelijk'. Ideaal dat je vervolgens een tijdindicatie per mail ontvangt. - snelle bezorging. - heerlijk eten! Top! Geen verbeterpunten.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat leuk! Bedankt voor de complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

VIJF -sterren kwaliteit.KK slaat alles-simply the best!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, dat klinkt goed! Bedankt! Graag tot een volgende keer.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom weer heerlijk!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Heel fijn. Bedankt voor de mooie beoordeling! :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het leuk om thuis 'uit eten' te gaan. Zag er allemaal goed en vers uit. We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen! Bedankt!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Asperges met zalm. Aanrader!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie recensie. Graag tot een volgende keer!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat een mooie beoordeling! Bedankt!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker!!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn om te horen! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van alle heerlijkheden! En er was meer dan voldoende, vandaag smullen we er ook nog van😁 Hulde!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Hoe lekker is dat?! :) Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het niet zo op “Thuisbezorgd”,kwaliteit meestal onvoldoende. Koperen Kees is DE uitzondering maakt waar wat ze beloven:Absoluut TOP en heel betaalbaar!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wauw, wat een mooie review! Heel fijn te horen. Bedankt en graag tot een volgende keer.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Al meerdere malen besteld bij de Koperen Kees en elke keer is het eten erg lekker. Het 3 gangenmenu waarbij je het hoofdgerecht thuis zelf volgens de eenvoudige instructies kan opwarmen is elke keer erg goed. Maar ook de vis platter was een succes!

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat leuk! Bedankt voor de mooie beoordeling! :)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ! Heerlijk uitgebreide maaltijd gekregen

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Wat fijn te horen. Bedankt!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Lekker mals vlees en meer dan voldoende.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Worden we blij van!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden met de kwaliteit van het eten. Eten thuis laten bezorgen. Op tijd. Tournedos was zeer mals en op smaak. Gaan op basis van deze ervaring zeker het restaurant ook bezoeken.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. We zien u vanaf juni ook graag in ons restaurant! Al gaan we eerst ook door met bezorgen/afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was weer top

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn te horen dat het goed gesmaakt heeft!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ontzettend lekker! Alleen jammer dat er bij de asperges geen kriel en ei zat.

Reactie van Brasserie De Koperen Kees:Oeh, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses dat we die vergeten zijn. We maken het graag nog een keer goed!